Tenyér Tetoválások – Mi a véleményed?

Összegzés

A kéz tetoválások problémát jelentenek, mert a terület sok sérülést kap és nehezen gyógyul. A tenyered bőre nem csak vastagabb, de teljesen más, mint bárhol máshol a testeden, ezért sok művész egyszerűen nem tetoválja azt. Bár a tenyér tetoválás eléggé egyedi dolog, sok mindent érdemes átgondolni mielőtt belekezdenél a tetoválásba.

A legnagyobb probléma a tenyér tetoválással az, hogy gyakran ideiglenes. Az ottani bőr nemcsak vastag, de sokkal gyorsabban is hámlik, mint bárhol máshol, így a tintát keményebben kell felhordani. Ha a művésznek nincs sok tapasztalata a tenyér tetoválással, vagy nem érzi magát teljesen otthonosan, akkor jó ötlet, hogy inkább máshová menj. Számíts arra, hogy többször is tetoválnod kell ezt a területet, hogy megmaradjon.

A tenyér tetoválások ráadásul elég fájdalmasak. A kezedben rengeteg ideg van, és a bőr nagyon érzékeny.

Ha még mindig elszánt vagy a tenyértetoválás mellett, van néhány olyan minta, ami nagyon jól működik. Tökéletes hely a pöttyös, mandalás, vagy akár egyszerű törzsi mintáknak. A betűk elég népszerűek, és az egyszerű fekete szimbólumok, mint a szanszkrit, a kanji, és az olyan minták, mint a horgonyok vagy a szívek szintén jól működnek.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.