270+ Domináns tigris tetoválás és jelentés

Miért az egyik legnépszerűbb minta a tigris tetoválás? A tigris az egyik legnagyobb és legszebb állat, amely a Földön él. Évszázadok óta tisztelik és becsülik őket a különböző kultúrákban. Az erős, bátor, vad és erős harcosokat szimbolizálják, akárcsak a dzsungel királya, az oroszlán.

Ebben a bejegyzésben megmutatjuk a legjobb tigris tetoválásokat, jelentésüket és variációkat.

A tigris tetoválás jelentése

Nincs jobb macskaféle a tigrisnél. Számos tulajdonságot testesít meg, többek között:

  • Védelem és gyámság
  • Királyság és nemesség
  • Dominancia
  • Hatalom
  • Energia (ez egy Nap-totem)
  • Veszély és pusztítás
  • Szenvedély és szexuális bátorság
  • Brutális erő

Tigris tetoválás variációk

Ez az állat egy vibráló teremtmény, gyönyörű mintákkal és árnyalatokkal, egy műalkotás. Általában a tigris mintákat egy fő izomcsoportra helyezik el. Ez lehetővé teszi, hogy az állat dizájnja és szépsége minden rándulásból kisugározzon.

Törzsi tigris tetoválások

törzsi tigris tattoo

A törzsi tigris designok a hatalom és a legyőzhetetlenség erőteljes szimbólumai, ezért sokszor az elit katonák is viselik őket. Ezeknek a mintáknak viselése annak a hitnek a kifejezése, hogy viselőjük hozzáférhet az állati totem erejéhez és szelleméhez. A törzsi tigrisek az erőt, a dominanciát és a rettenthetetlenséget szimbolizálják.

A tigris szeme tetoválások

eye of the tiger tattoo

Ez a minta az összpontosítást, a türelmet és az elszántságot szimbolizálja. A „The Eye of the Tiger” című filmzene összefoglalja az „ember és a túlélési akarat” közötti kapcsolatot. A tigrisszem tetoválás a legprimitívebb vágyaidat ábrázolja; ösztönök és hajtóerő alapján cselekszel és gondolkodsz. A tigrisek agresszívek, az evéssel vannak elfoglalva, koncentráltak és mindenekelőtt halálosak; ezeket a tulajdonságokat képviseli ez a minta.

Sárkánytigris tetoválások

tigris sárkány tetoválás

A kínai történelemeben a tigrisek és a sárkányok halálos ellenségek, örökké ádáz harcban állnak egymással. A hatalom, az erő, a szenvedély és a vágy az anyatermészet elemei, amelyeket ezek az elemek képviselnek. A sárkányok okos lények, akiknek tudása a világ alapjaiban gyökerezik, de a Tigrisek hatalommal és nyers erővel rendelkeznek.

Tigris tattoo minták

A tigris számos kultúrában kiemelkedő szimbólum, mivel évezredek óta az erő és a hatalom jele. A tigris tetoválás legnépszerűbb formája a teljes test, vagy akár csak az arc, de diszkrétebb módon is elkészíthető a test kisebb területein, például a karokon.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.