Karkötő tetoválások csuklóra

Gyakrabban testvérek, legjobb barátok és párok csináltatnak karkötő tetoválást. Ennek ellenére a szingli és magányos fiúk és lányok is természetesen felvarrathatják magukra. A karkötő tetoválás mögött nincs különösebb jelentés, de a különleges minták kiválasztásával jelentést adhatsz neki. Annak érdekében, hogy a tetoválásodat egy kicsit tartalmasabbá tedd, hozzáadhatod szeretteid monogramját vagy spirituális szimbólumokat.

Karkötő tetoválások csuklóra

Karkötő tetoválás minták

Először is érdemes megfontolni, hogy az új tetoválásod hogyan fog illeszkedni a többi tetkódhoz, mivel ezt a mintát nehezebb megváltoztatni. A tetoválóművésszel tetováltathatsz egy karkötőt vagy több, azonos stílusú karkötőt is. Ha szeretnél romantikus hangulatot varázsolni, készíthetsz egy levelekkel vagy virágokkal díszített mintát különböző színekben. Tetoválhatsz apró talizmánokat, hogy még tartalmasabbá tedd. Válassz szívek, csillagok, masnik és még sok más közül. Olyan dizájnt is választhatsz, amely olyan szavakat vagy mondatokat tartalmaz, amelyek számodra fontosak, például „légy boldog” vagy „gondolkodj pozitívan”.

Rózsa

A csuklón magasan elhelyezett, gyönyörű karkötőt minimalista rózsák alkotják.

rózsa

Levelek és indák

Általában a virágos/botanikus minták, az egyszerű vonalas minták és a bonyolult díszítések a legnépszerűbb stílusok a karlánc tetoválások között. Ezen a növényrajzi tetováláson apró virágok és levelek vannak egyetlen indán a csukló körül.

Levelek és indák

Dotwork sáv

Egy gradiens dotwork sáv átmenet az egyszínű feketéből a világos dotworkbe.

Dotwork sáv

Tulipánok

Gyöngyös karlánc

Gyöngyös karkötő

Fekete sávok

Három erős fekete és egy tengerzöld sáv díszíti a férfi csuklóját.

Több női karkötő tetoválás a jobb karon

Több karkötőtetoválás a jobb karon

Piros virágokkal és zöld levelekkel

Fontos szavakkal

Karkötő tetoválás fontos szavakkal

Mandala karkötő tetoválás

A szanszkrit mandala szót „körnek” fordítják. A mandala tetoválások a középpontjukból kifelé sugárzó kör alakzatokból állnak. A mandala célja az egyensúly, a tökéletesség és az örökkévalóság megjelenítése. A mandalák olyan egyedi minták, amelyek a harmónia érzetét keltik.

Mandala karkötő tetoválás

Piros karkötő tetoválás

piros csukló tetoválás

Férfi karkötő tetoválás

A csukló az egyik legfájdalmasabb hely, ahová tetoválást lehet készíttetni, ezért sok férfi számára ez lett a legkedveltebb hely a legjelentősebb tetoválások elkészítésére. A tetoválás mindig látható, ezért olyasmit kell kifejeznie, ami közel áll az ember szívéhez.

Melyek a legfájdalmasabb csuklótetoválások?

A tetoválás érzékenyebb lehet, ha a tényleges csuklóízület közelében helyezkedik el. Pontosabban, a tetoválás akkor lesz a legérzékenyebb, ha a tenyér közelében helyezkedik el. Másrészt a csukló felső része, a csukló külső vagy belső szélei nem lesznek annyira fájdalmasak. Ne ess kétségbe azonban, ha a csukló belső oldala a kedvenced.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.