A 10 legjobb tetoválási minta

Ha úgy döntesz, hogy tetoválást szeretnél csináltatni, a legkülönbözőbb minták közül választhatsz. Melyek a legnépszerűbb tetoválási minták? Népszerűségük és nagy keresletük alapján íme a tíz legjobb tetoválás.

Kereszt

kereszt tetoválás

A kereszttetoválások a legnépszerűbb tetoválási minták közé tartoznak. Jelentésük a hitet, az áldozathozatalt és a reményt jelenti. Néhányan azért használják a kereszttetoválást, hogy emlékezzenek egy elhunyt szerettükre.


Pillangó

3D pillangó comb tetoválás
5. 3D pillangó tetoválás combon

A pillangókat ábrázoló tetoválásokat gyakran választják a nők. Ezeknek a tetoválásoknak számos különböző jelentése van, valamint különböző tervezési lehetőségek.


Sárkány

sárkány tetoválás

A sárkánytetoválások népszerűsége soha nem csökkent. A nők és a férfiak egyaránt szeretik ezeket a klasszikus tetoválásokat. A sárkánytetoválás a kínai és a japán kultúrából származó dizájn. A négy alapelemet, a vizet, a szelet, a földet és a tüzet jelképezi.


Korona

korona tetoválás

A koronás tetoválási minták a tekintélyt és a vezetést szimbolizálják. A korona tetoválások sok esetben parancsot és hatalmat ábrázolnak.


Szerelem

szerelem tetoválás

A szerelmi tetoválásoknak sokféle változata létezik, és mindig is népszerűek voltak. A legnépszerűbb módja a szerelem és az odaadás kimutatásának.


Angyal

angyal tetoválás

Az angyalokat ábrázoló tetoválások általában az ember Istenbe vetett hitét és az általuk nyújtott védelmet mutatják. Gyakran az angyaltetoválásokat egy szeretett személy emlékére használják. Az angyaltetoválások gyakran útmutatást vagy védelmet jelképeznek.


Törzsi

törzsi medve tattoo

Egyre többen választják a törzsi tetoválásokat. A törzsi tetoválási minták a témák széles skáláját fedik le.


Csillag

alkar tetoválás csillag

A csillagtetoválást gyakran az igazság és a remény szimbólumának tekintik. Van egy olyan hiedelem, hogy a csillagtetoválások a gonosz erők elleni küzdelmet szimbolizálják, és nagyon népszerűek. A csillagokat ábrázoló tetoválási minták közé tartoznak a pentagrammák és a hexagrammák is.


Főnix

főnix tetoválás

A tüzet a mitikus pheonix madár szimbolizálja. Az újjászületés és a feltámadás a pheonix-tetoválások szimbólumai.


Szárnyak

kicsi angyalszárny tetoválás

A szárnyas tetoválás dizájnja inspiráló és spirituális jelentéssel bír. A sebességet, a szabadságot és a felemelkedést szimbolizáló szárnytetoválások ma már ritkán láthatók. Az angyaltetoválásokon néha szárnyak is szerepelnek.

A tetoválások a mai napig az egyik legnépszerűbb testművészeti forma, és a legtöbbjük még sokáig az is marad. Sokféle tetoválási minta és jelentés létezik, így csak rajtad múlik, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb tetoválást.

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.