28 Női kicsi tetoválás ötlet

Nem kell nagy tetoválás ahhoz, hogy hatást gyakoroljon. A nők manapság a kicsi tetoválások iránt érdeklődnek jobban. A kecses tetoválások elegánsabbnak tűnhetnek, mint a túlméretezett darabok. A kicsi tetoválás minták továbbá könnyebben eltakarhatóak.

1. Angyalszárnyak

Az emberek értelmezései az angyalszárnyakról nagyon eltérőek lehetnek. Vannak esetek, amikor az angyaltetoválás egy elvesztett szerettünk emlékét szolgálja, és vannak olyanok, melyek a viselőjét őrzik és védik.

kicsi angyalszárny tetoválás

2. Tollak

Általában a tolltetoválások a szabadsághoz kapcsolódnak, hasonlóan a repülő madarakhoz. A tolltetoválások azonban angyali szimbolikával is társulhatnak, és sokkal mélyebb jelentést hordozhatnak viselőjük számára.

kicsi toll tetoválás

3. Pillangó

A pillangó tetoválás a növekedést és az újjászületést szimbolizálja. A csúnya hernyó átalakulása gyönyörű pillangóvá (vagy repülni tudó lénnyé) a kegyelem és az átalakulás jele.

kicsi pillangó tetoválás

4. Álomfogó

Az álomfogók erőteljes szimbólumnak számítanak az indián kultúrákban. Az álomfogó az álmok hálóját jelképezi, amely alvás közben felfogja a rossz álmokat, és átengedi a jókat.

kicsi Álomfogó tetoválás

5. Lótusz

A lótusztetoválás nagyon népszerű szimbólum a keleti kultúrákban, az újjászületést, a kitartást, sőt néha még a női szexualitást is szimbolizálja.

kicsi lótusz tetoválás

6. Szitakötő

A szitakötők nem cak szépek, de tele vannak mély jelentéssel és inspirációval. Ha valaha is közelebbről megnéztél egy szitakötőt, észreveheted, hogy szürreális jellege van, ezért általában a magasabb tudatossággal vannak kapcsolatban.

kicsi szitakötő tetoválás

7. Mancs

A mancs tetováláshoz sokféle jelentés kapcsolódik, amelyek különböző egyéneknek mást és mást jelentenek. A kutya mancs gyakran a bátorság, a büszkeség és a dominancia szimbólumai, míg a macska mancs gyakran aranyosak, vagy akár az okosságot és a szellemességet is jelenthetik, attól függően, hogy mekkora a mancs.

kicsi mancs tetoválás

8. Végtelenség

Ez a tetoválás egész egyszerűen az „örökkévalóságot” jelenti, bár ez nem mindenki számára jelenti a végső boldogságot. Az örökkévalóság nagyon hosszú idő, és jelenthet örök szerelmet is, vagy akár örökké tartó újjászületést. Szerintem a legjobb kicsi tetoválások csuklóra.

kicsi végtelenség tetoválás

9. Csillag

A csillagtetoválás a siker és az inspiráció szimbóluma, hogy magasabbra szárnyalj, és a lehető legjobb legyél. Arra emlékeztetnek minket, hogy magasra tegyük a lécet, még ha nem is sikerül, a csillagok között fogunk landolni. Ezek a kicsi tetkók szerintem nagyon vagányak.

kicsi csillag tetoválás

10. Szív

Általában a szívtetoválásokat gyakran a szerelem szimbólumának tekintik, de a szerelem jelentése nagyon összetett. Magában foglalja az ember szeretetét egy másik ember iránt, az élet és az emberiség iránti szeretetet, valamint a szerelem megtalálásának reményét. A szív tetoválás egy nagyon változatos és személyes tetoválás.

kicsi szív tetoválás

11. Kolibri

A kolibri tetoválásokat gyakran használják a szerelem és az öröm szimbólumaként, mert két kolibrit ábrázolnak repülés közben, amint vadul szárnyalnak, miközben elegánsan néznek egymásra.

kicsi kolibri tetoválás

12. Korona

A korona tetoválás rendkívül népszerű, ami nem meglepő, hiszen a koronát a királyi hatalom szimbólumának tekintik. A koronatetoválás annak a jele, aki nagyra tartja magát, de annak is, aki úgy gondolja, hogy ő mindenki más felett áll, uralkodó az emberek között.

kicsi korona tetoválás

13. Horgony

Sokan a horgony tetoválásokat a tengerészek izmos karjaival hozzák összefüggésbe. Valójában sokan a stabilitás szimbólumaként tekintenek rá.

kicsi horgony tetoválás

14. Kicsi rózsa tetoválás

A vörös rózsa a szerelmet, a sárga rózsa a barátságot, a fehér az emlékezést, a rózsaszín pedig a csodálatot és a megbecsülést közvetíti. A rózsatetoválás azonban mindig a stílus és az elegancia jele.

kicsi rózsa tetoválás

15. Nap és Hold

A Hold és a Nap szimbólum a fényt és a sötétséget, a jót és a rosszat, a jin és a jangot, és az ellentétek egyensúlyát jelképezi. A viselője úgy tűnhet, hogy mindkettővel kapcsolatban van.

kicsi hold nap tetoválás

16. Hópehely

A hópelyhek finom szépségét csak akkor lehet teljes mértékben értékelni, ha közelről nézzük meg őket, így a tisztaság és az ártatlanság szimbólumává válnak. A hópelyhek egyediek (nincs két teljesen egyforma) és egyben a szépség kifejezői is.

kicsi hópehely tetoválás

17. Elefánt

Köztudott, hogy az elefántot az ázsiai kultúrákban az energia és az erő szimbólumának tekintik. Az elefántot azonban még a Feng Shui hagyományban is a potenciál és a hatalom szimbólumaként értelmezik. Úgy tartják továbbá, hogy egy elefánt ritkán felejt.

kicsi elefánt tetoválás

18. Mandala

A mandala tetoválás az emberek számára sokféle dolgot jelenthet. A mandala tetoválás gyakran a magasabb tudatosság tükörképe, esetleg szimbóluma. A mandala tetoválások minden viselőjük számára spirituális jelentéssel bírnak, vallási és személyes nézeteiktől függően.

kicsi mandala tetoválás

19. Zenei szimbólum

Nem számít, hogy zenész vagy-e vagy sem, felfoghatod a szimbolikát egy hármas kulcsban vagy negyed hangjegyben. A zene megmozgat minket, inspirál minket, és olyan kölcsönhatásba lép velünk, amely megszólít minket.

kicsi violinkulcs tetoválás

20. Delfin

Számos oka van annak, hogy a delfinek az emlősök egyik népszerű fajának számítanak a tetoválásoknál, amelyek az örömöt, a játékosságot, a szexualitást és a szabadságot szimbolizálják.

kicsi delfin tetoválás

21. Bagoly

A baglyok az intelligenciát, valamint az árnyékok és a sötétség varázslatát és rejtélyeit képviselik. Az éjszakát átlátó nagy szemeik az éleslátás és az intuíció tökéletes szimbólumává teszik őket. A baglyok az igazság keresőit is képviselik.

kicsi bagoly tetoválás

23. Pitypang

A pitypang gyönyörű virág, és jellegzetes megjelenése gyakran vonzza a gyerekeket. A fiatalságot, az örömöt és a növekedést jelképezi. Amikor az emberek elfújják a pitypang magjait, kívánnak valamit, így a kívánságok valóra válásával is kapcsolatba hozták.

kicsi pitypang tetoválás

24. Zodiákus jegyek

A csillagjegy tetoválásoddal kifejezheted, ki vagy, ha az asztrológiai jelentőséggel bír számodra. Az egyes csillagjegyek tetoválásai többnyire a hozzájuk kapcsolódó asztrológiai jelentéseket jelenítik meg.

kicsi zodiák jel tetoválás

25. Iránytű

Sok évvel ezelőtt az óceán félelmetes hely volt, és a tengerészek iránytűt tetováltattak magukra, hogy szerencsét hozzanak a hazataláláshoz. Irányt és stabilitást jelent mindenkinek, aki az életben vándorol. Az iránytű tetoválás védelmet és stabilitást jelent.

kicsi iránytű tetoválás

26. Gyémánt

A „gyémánt” görög eredetű, jelentése „törhetetlen”. A gyémántot nem lehet elpusztítani, így ez a tetoválás a belső szépséget szimbolizálja. Egyesek a gyémántot a hatalom szimbólumának is tartják.

kicsi gyémánt tetoválás

27. Fa

A gyökerek a múltat vagy a családot jelképezik. Azt jelzik, hogy az illető földhözragadt és erős. A levelek jelképezhetik a növekedést és az újjászületést, de jelképezhetnek olyan dolgokat is, amelyek elhalványulnak. A fák hosszú életűek és ellenállóak, így az erőt, a túlélést és a rugalmasságot jelképezik.

kicsi fa tetoválás

28. Idézet

idézet kicsi tetoválás

Összegzés

A tetoválásokra gyakran úgy gondolnak, mint nagyméretű testművészeti alkotásokra vagy olyan mintákra, amelyeket csak akkor láthatsz, ha felemeled a karod, vagy ha mélyen kivágott felsőt viselsz. Ez nem így van, hiszen a kis tetoválások egyre népszerűbbek, különösen a nők körében. A kicsi tetkok az egész testen megtalálhatók, többek között az arcon, a nyakon, a karokon, a kezeken, a lábakon, sőt, még a hát alsó részén is. Egyes nők még azt is választják, hogy párjukkal egyforma tetoválásokat viselnek. Szerinted melyek a legjobb női kis tetoválások?

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.