Bájos anya lánya tetoválás minták és jelentésük

Az anyákat és a lányokat különleges kötelék fűzi össze. A tetoválás remek módja annak, hogy megmutassátok, hogy törődtök egymással. Egy életen át tart, akárcsak a kapcsolatotok. Ezek az anya lánya tetoválások és a jelentéssel bíró szimbólumok és mondások inspirálni fognak.

1. Összeillő tetoválások

Ha anya és lánya kiegészítik egymást, az egymáshoz illő tetoválások tökéletes választásnak bizonyulnak. Az ikertetoválás megmutatja, hogy mennyire hasonlóan gondolkodtok. Az egyforma tetoválás remek módja annak, hogy emlékezzetek valami különleges dologra, amit együtt csináltatok.

összeillő tetoválás

2. Elefánt tetoválások

Van valami az elefántokban, ami olyan fenségessé és gyönyörűvé teszi őket. Emellett nagyon matriarchálisak is. Minden elefántcsordában van egy anya és a kölykei. Ezért az elefánt tetoválás remek ötlet az anyáknak és a lányoknak.

elefánt tetoválás

3. Kicsi anya és lánya tetoválások

Egy apró és finom anya lánya tetoválás kiválasztása nem kevésbé jelentőségteljes, mint egy nagyobb tetoválásé. A kisebb tetoválásokat is sokféle helyen lehet viselni. Fontolóra vehetsz egy kis anya lánya tetoválás csuklóra vagy a füled mögé, vagy akár egy pár divatos ujjtetoválást is.

Kicsi anya és lánya tetoválás

4. Végtelen jel tetoválások

A végtelen szimbólum népszerű tetoválási minta, de anyáknak és lányoknak is nagyon jól áll. Semmi sem tart örökké úgy, mint egy anya szeretete a gyermeke iránt, és ez végtelen és örökké tartó. Adj egy születésnapi vagy születési virágot a végtelen jel tetoválásodhoz, hogy egyedi hatást érj el.

végtelen jel

5. Szimbólum anya lánya közös tetoválás

Egy kép ezer szót mond! A szimbólumos tetoválások ideális választás azoknak az anyáknak és lányoknak, akik tartalmas, mégis egyszerű tetoválást szeretnének. Ez egy klasszikus anya és én szimbólum, amely az anyuka és gyermeke szoros kötelékét jelképezi. Mások talán egy absztrakt szimbólumot részesítenek előnyben.

Szimbólum tetoválások

6. Szív tetoválások

A szeretetet és a ragaszkodást szimbolizálja, a szívtetoválások klasszikus és érzelmes tetoválások. Ennél egyszerűbben nem lehet kifejezni, hogy mennyit jelent neked az édesanyád! Tetováltassátok egymás monogramját, vagy valami más személyeset, például a születésnapotokat.

Szív tetoválások

7. Egymás kezét fogó tetoválás

Ha nem tudod megfogni édesanyád kezét, akkor is csináltathatsz kéztartó tetoválást! Az ilyen tetoválások a szeretetet, a hűséget, a barátságot és a tiszteletet jelképezik. Emellett azt is jelentik, hogy anyukád soha nem hagy cserben, és mindig szükséged lesz rá. Egyszerű és gyönyörű jelentésük miatt nagyszerű ötlet.

Egymás kezét fogó tetoválás

8. Virágos anya lánya tetkók

A virágos tetoválások nőies vonzerővel bírnak, így tökéletesek az anyukák és a lányaik számára. A szegfű a szeretetet, a hitet, a tisztaságot és a nagylelkűséget jelképezi, ezért hagyományosan az anyákhoz és az anyák napjához kötik. A kínai kultúrában a rózsa a szerelmet szimbolizálja, míg a napraforgó és az orchidea az anyaságot és a gyerekeket.

virág anya lánya tetoválás

9. Nap és Hold tetoválások

A holdtetoválások és a naptetoválások ideálisak az anyák és a lányaik számára, akik különböző személyiséggel rendelkeznek, mégis kiegészítik egymást. Ez a két égitest azt tükrözi, hogy az ellentétek hogyan egészítik ki egymást. A sosem egyedül maradás szimbólumaként azt is megmutathatják, hogy minden nap és éjjel közel maradtok egymáshoz.

nap és hold tetkó

10. Mondás tetoválások

Számos anya lánya mondás létezik, amely segíthet inspirálni a megfelelő tetoválásokat. A mondások tetoválásai költőiek és maradandó emléket teremtenek, legyenek azok népi bölcsességek vagy híres idézetek. Te és anyukád ezekkel a tetoválásokkal kifejezhetitek, amit egymás iránt éreztek. Jó anya lánya tetoválás idézetek találhatsz versekben.


11. Pillangó tetoválások

Ha anya lánya tetoválásról van szó, a pillangó nagyon sokatmondó minta. Emellett nőiesek, kecsesek, és a szeretetet, az átalakulást, a szabadságot és a reményt szimbolizálják. Így tökéletesek egy olyan anya és lánya számára, akik szeretik a természetet és a szépséget, és szeretnének valami szépet és költőit.

pillangó minta

Összefoglalva, az anyukáddal együtt készített tetoválással kifejezheted az édesanyáddal való egyedi kapcsolatodat. Ezek a tetoválások nagyon személyesek lehetnek, és olyan mély, mögöttes érzelmeket képviselnek, amelyeket megosztasz édesanyáddal.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.