Női tetoválások lábra – Ötletek, Minták és Tanácsok

A nők szeretik a láb tetoválásokat a szexualitásuk miatt. A nőies láb tetoválásaidat igényeidtől függően elrejtheted vagy megmutathatod. Legyen szó egy kicsi, aranyos ttetkóról vagy egy nagy, részletes műalkotásról, a lábadon ki fog tűnni. Azonban nan néhány dolog, amit érdemes átgondolni, mielőtt tetoválást készíttetsz.

láb tetkók nőknek

Először fontold meg a tetoválás méretét és kialakítását.

Tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

  • Szeretnéd, hogy a tetoválásod akkor is látszódjon, amikor rövidnadrágot vagy ruhát viselsz, vagy csak akkor, amikor fürdőruhát viselsz?
  • Hova szeretnéd a tetoválást? Inkább a combod belső felén, a combod felső részén vagy a combod oldalán szeretnéd? Ne talán a vádlidon? Vagy egy teljes női láb tétóvást szettnél?
  • Végül válaszd ki azt a mintát, amelyikhez vonzódsz. Nőiesebb vagy férfiasabb mintát szernél? Színeset vagy feketét?
női vádli tetoválás

Melyek lehetnek jó női láb tetoválás minták?

A nők számára, akik tetoválást szeretnének a lábukra, a lehetőségek egy kicsit túlterhelőek lehetnek. Választhatsz egy virág vagy egy sellő rajzfilmszerű képét. Választhatsz betűs vagy geometrikus mintát. Egyes stílusok elbűvölőbbek, mint mások. Az egyetlen dolog, ami biztos, hogy a méretet jól kell eltalálnod, mert ez lesz az egész alsó feled középpontja.

lábszár tetoválás nőknek
Teljes lábszár tetoválás nőknek

Fájdalmas a női tetoválás lábra?

Nem fájdalommentes a tetoválás, de a combra tetováltatni viszonylag fájdalommentes. Mivel az idegek ezen a területen általában az ágyéktájékig húzódnak, a belső comb sokkal érzékenyebb és fájdalmasabb, mint a külső comb. Sokféle testtípus létezik, és az emberek fájdalomszintje eltérő, de az oldalsó combtetoválás nem olyan fájdalmas, mint a háton lévő.

Azonban a láb „csontos” részein a fájdalom erősebb lehet.


Melyik a legjobb láb tetoválás nőknek? Íme néhány példa

Sok minden van, ami egyedivé tesz egy embert: hobbi, politikai nézetek, vallási meggyőződés és így tovább. Ahhoz, hogy ezekkel a dolgokkal kapcsolatos döntéseket hozzunk, gyakran többet kell tennünk, mint a megérzésünkre és a felületes ítélőképességünkre hagyatkozni. Ez a testművészet megtervezésekor is így lehet. Amikor eldöntöd, hogy mit szeretnél tetoválásként, érdemes átgondolnod, hogy mi az, ami számodra, mint személyiség számára jelentőséggel bír. Az érdekel, hogy egyedi legyél, vagy csak az, hogy menőnek tűnj? A régi vagy az új hóbortokat értékeled? Milyen ember szeretnél lenni a jövőben?

Összegzés

Több olyan nőt is ismerek, akinek az egyik lábán mancsnyom, a másikon pillangó, vagy virágmintás, esetleg vulkán van. Szóval, ha azon gondolkodsz, hogy tetováltatnád a lábad, nem vagy egyedül. Remélem a fenti tippek és ötletek segíteni fognak a döntésben.

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.