100+ Dögös női hát tetoválás minta

A nők és a férfiak egyaránt kedvelik a háti tetoválásokat, de el kell ismernünk, hogy különösen feltűnőek és lenyűgözőek azokon a nőkön, akik rövid ruhát vagy hátukat szabadon hagyó felsőt viselnek. Ezek a tetoválások merésznek, de egyre több nő csináltatja meg őket.

női hát tetoválás

A nőknek szánt rengeteg hát tetoválási ötlet közül nehéz egyet kiválasztani. Olyan sokféle dizájn létezik, hogy lehetetlen tudni, melyik a megfelelő számodra, vagy melyik a legeredetibb. A hát tetoválás ideális, mivel ez egy nagy, viszonylag szabad terület, amely kisebb és nagyobb tetoválásoknak egyaránt helyet adhat.

A teljes kar tetováláshoz hasonlóan egyesek úgy döntenek, hogy az egész hátukat egyetlen szimbólummal fedik le. Ezzel szemben vannak, akik inkább egyesével adják hozzá a szimbólumokat, amíg a kép teljessé nem válik. Egy tetoválás a háton szép lehet egy fontos esemény jelölésére, de egyesek számára egy nagy tetoválás nem vonzó.

Nem számít, mi az ok, itt felsorolok néhányat a legjobb hát tetoválás ötletek közül nőknek. Remélhetőleg ezt a cikket elolvasva megtalálod azt az ötletet, amivel hihetetlen tetkót készíthetsz a hátadon.


Felső hát női tetoválások


Alsó hát tetoválás minták


Teljes női hát tetoválások

Összegzés

Az egyik legnépszerűbb a hát alsó részének tetoválása. A nőiesség és a lendület tökéletes kombinációja.

Az emberek különböző okokból tetováltatják a hátukat. A hátra tetováltatni a nők számára a legkevésbé fájdalmas területek közé tartozik, kivéve a gerincvonalat, mivel ott vékony bőr van, amely elég közel van a gerincoszlophoz.

A hát többi részét sok bőr borítja, így a fájdalom enyhe vagy közepes mértékű lesz.

Az emberek más okokból is tetováltatják a hátukat. A korábban tárgyalt nagyméretű szimbólumok mellett ez egy hatalmas terület, amely ideális a szimbólumok sokaságának.

A háton lévő tetoválások azért is nagyszerűek, mert a tetoválásokat a munka világban nem nézik jó szemmel, de a strandon és a medencés partikon is megmutathatod őket. Másrészt jól mutatnak az ingekkel és a nyitott hátú ruhákkal, ami vonzóbbá és elegánsabbá teszi őket.

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.