25 Fajta Női Tetoválás Ötlet

A tetoválások annyira népszerűek, de azt akarjuk, hogy különleges jelentésük legyen, vagy hogy kreatívak legyenek. Nehéz eldönteni, hogy mit készíttessünk. Az elhelyezés is fontos, mivel az a tetoválás egész életedben ott marad (kivéve, ha lézerrel javított). Összeállítottunk egy listát a legjobb tetoválási ötletekről nők számára, és néhány jótanácsot, hogy segítsünk a folyamat során.

1. Oroszlán tetoválás nőknek

női oroszlán tetoválás
Láb tetoválás nőknek

Az oroszlánokat a dzsungel királyainak, vagy az állatvilág királyainak tartják. Ennek a hatalmas ragadozónak a tetoválása népszerű választás sok ember számára, akik szeretnék megmutatni bátorságukat, merészségüket, királyi mivoltukat és bölcsességüket. Vannak, akik nagyon realisztikus tetoválást választanak, míg mások olyan elemeket használnak, melyekben a virágok és egyéb formák keverednek, hogy egyedi és nőiesebb tetoválást készítsenek. Ezek a minták nagyszerű női tetoválások lábra.

Még több ötlet: 202 Oroszlán tetoválás minta és jelentésük


2. Elefánt tetoválások

elefánt tetoválás virágokkal
Elefánt tetkó színes virágokkal

Amellett, hogy fenségesek, az elefántok a hatalmat és a jólétet képviselik. Van egy mondás, amely szerint „egy elefánt sosem felejt”, így a bölcsességgel is társítják őket. Az elefántcsordákat mindig is nők vezették, így ez egy remek darab lehet azoknak a nőknek, akik szeretnék megünnepelni nőiességüket. Az a nagyszerű ebben a tetoválás mintában, hogy többféle méretben működik, így választhatsz egy nagy, bonyolult elefánt tetoválást, vagy valami aprót és egyszerűt.

Ötletek: Elefánt Tetoválások és Jelentésük


3. Akvarell női tetoválás

Akvarell tetoválás nőknek
Kar tetoválás nőknek

Míg a fekete tinta egyes mintáknál jól működik, az akvarell tetoválások sokkal merészebbek. Ez egy viszonylag új stílus, amely egyre népszerűbb, és a technika olyan felületet eredményez, amely úgy néz ki, mintha valaki festett volna valamit a bőrödre. Az akvarellek sokféle mintán jól mutatnak, de a virágok általában a legnépszerűbbek. Ez a fajta tetoválás remekül működik fekete alapon, ami megakadályozza, hogy a tinta gyorsan elhalványuljon, és felismerhetőbb körvonalakat hoz létre.


4. Angyal tetoválás nőknek

női angyal tetoválás

Egy tetoválás jelenthet szomorúságot és figyelmeztethet a veszélyre, vagy inspirálhat, mint egy angyal design. Úgy tartják, hogy az angyalok megvédik mindazt, ami jó és szent, és a mennyországhoz kapcsolódnak. Emiatt ezek a tetoválások nagyszerűek lehetnek a vallásos emberek számára, akik tisztelegni szeretnének a hitük előtt. Egy szeretett személy előtt való tisztelgésként is szolgálhatnak, vagy emlékeztetőként, hogy van egy őrzőjük.

Nézd meg: 44 Angyal Tetoválás Nőknek – Ötletek és Minták


5. Iránytű tetoválások

iránytű tetoválás
Női tetoválás alkarra

Ha szeretsz utazni, és olyan tetoválást szeretnél, amely irányt mutat, az iránytű tetoválás tökéletes választás. Úgy tartják, hogy a tengerészek azért tetováltatták ezeket a szimbólumokat a bőrükre, hogy segítsenek nekik a tengeren való tájékozódásban, így védelmet és útmutatást jelentenek. Az iránytű viselése arra is emlékeztethet, hogy milyen nehéz időket sikerült leküzdened. A navigációs eszköz segíthet átvészelni a nehéz időszakokat, és emlékeztethet arra, hogy mire törekszel.

Nézd meg: Iránytű tetoválások és jelentésük


6. Álomfogó tetoválások

női álomfogó tetoválás háton

Ezek a tetoválások tökéletesek azok számára, akik valami tartalmasat szeretnének. Az álomcsapdák eredetileg egy pókhálóra emlékeztető, kézzel szőtt termék, és az indián kultúrára vezethetők vissza. A gonosz gondolatok elleni pajzsként felakasztva, a negatív élmények kiszűrésével a pozitív dolgokra lehet koncentrálni a segítségükkel. Az álomfogók gyakran rendkívül részletesek, és emiatt a legjobban nagyobb bőrfelületen, például a combon működnek. Szerintem az álomfogó női comb tetoválás az egyik legnagyszerűbb ötlet.

Részletes leírás: 140 varázslatos álomfogó tetoválás – Minták és jelentésük


7. Madár női tetkók

női madár tetoválás

Sokan vannak, akik szeretnének elrepülni a gondjaik elől, és a madár tetoválás az egyik módja annak, hogy ezt megmutassák. A madarak sok mindent szimbolizálnak, többek között a szabadságot és a függetlenséget. Arra is használhatod őket, hogy emlékeztesd magad arra, hogy nem kell bizonyos földi szabályokat követned. A madarak sokféle kivitelben léteznek; egy holló jelentheti a halált, míg egy aranypinty vagy kanári a boldogságot szimbolizálja. A madár női tetoválások vállra különösen vagányak de egyben nőiesek tudnak lenni.


8. Aranyos kis tetoválások

kicsi tetoválás nőknek

Ki mondta, hogy hatalmas tetoválás kell? Könnyen lehet valami egészen részletes, sokkal kisebb, aranyosabb változatban is, ha találsz egy olyan művészt, aki a kis mintákra specializálódott. Ha nem akarsz valami túl merészet és feltűnőt, finom női tetoválások mindig jó választások lehetnek.

Ötletek: 28 Női kicsi tetoválás ötlet


9. Kereszt tetoválások

női kereszt tetoválás

A kereszttetoválásokban nincs semmi bonyolult, csak két vonal vagy két szó hullámosan, kurzív betűkkel. Adj hozzá egy virágmintát köré, ha kreatívabb szeretnél lenni. Szerintem akkor jók, ha vallásos háttérrel rendelkezel, és lehetőséget ad két ötlet kombinálására.

Több ötlet: 118 Kereszt tetoválás – Jelentésük és variációk


10. Virág tetoválások

rózsa női tetoválás nyakon
Női nyak tetoválás

A nők körében nagyon népszerűek a virágtetoválások, különösen a vadvirágok. De ez nem jelenti azt, hogy nem tudsz saját ötletekkel előállni. A virágok nagyon sokféle stílusban és színben léteznek. A szimbólum lehet bármi, a levendula körvonalától kezdve a tavirózsáig. Szerintem az egyik legjobb női alkar tetoválás minta.

Ötletek:


11. Pillangó tetoválás minták nőknek

pillangó tetoválás

A pillangó jó inspiráció lehet egy friss, új tetováláshoz. Van valami időtlen a pillangótetoválásban, és a sokféle minta mindegyiket egyedivé teszi. Amellett, hogy szépek és kecsesek, a pillangók az átalakulást, a rugalmasságot, a reményt és még a szerelmet is jelképezik. Emellett nőies elemet is hordoz, ezért is kedveli oly sok nő.

Tudj meg többet: 23 Pompás virág pillangó tetoválás


12. Sárkány tetoválások

női sárkány tetoválás
Női tetoválás hátra

A sárkánytetoválások erőteljesek, és a bölcsességet, a bátorságot és a védelmet szimbolizálják. A világ számos kultúrájában vannak történetek ezekről a mitikus állatokról. Mind az európai mitológiáknak, mind a kelet-ázsiai kultúráknak nagy részét képezik. A sárkányra gyakran úgy gondolnak, mint egy vad és hatalmas lényre, akit tisztelni kell, de ugyanakkor félni is kell tőle. A tetoválásokat sokféle forrás és értelmezés inspirálhatja, de végső soron rajtad múlik, hogy mit szeretnél, hogy a tetoválás számodra szimbolizáljon; legyen az szenvedély vagy titokzatosság. Sárkány női tetoválások karra nagyon különleges tud lenni.

Még több női tattoo ötlet: Sárkány tetoválás ötletek nőknek


13. Farkas női tattoo

női farkas tetoválás
Női mellkas tattoo

Vedd fontolóra a farkas tetoválást, ha szeretnél valamit, ami a szeretetet és a hűséget szimbolizálja. Falkában élnek, és egymásra támaszkodnak a túlélés érdekében. Emiatt ez a minta gyakran a családot szimbolizálja, és a viselőjét a szoros családi kötelékek fontosságára emlékezteti. A farkas különösen az amerikai őslakosok számára bír különleges jelentőséggel, akik mélyen tisztelik az állatot.

Még több kép: 300+ Vad farkas tetoválás minta és jelentés


14. Kígyó nőies tetoválások

nőies kígyó tetoválás
Kígyó női láb tetoválás

A keresztény Bibliában a kígyó a kísértő Ádám és Éva történetében, és ez okozta a bűnt, így a kígyó tetoválások sok mindent jelképeznek. Mások számára azonban mitikusak és hatalmasok. A japán kígyó tetoválás erőt, védelmet, sőt, szerencsét is jelenthet, az amerikai őslakosok kultúrájában pedig a csörgőkígyónak nagy jelentősége van. A kígyó tetkóval kapcsolatos egyéb vonások az átalakulás vagy az újjászületés gondolata, mivel a kígyók levedlik a bőrüket. Szimbolizálhatják a veszélyt vagy a termékenységet is. A kígyó az extrém női alkar tetoválás minták közzé tartozik

Még több kép: A kígyó tetoválás jelentése és minták


15. Szív tetoválások

szív tetoválás nőknek

A szívtetoválás népszerű választás, és nem véletlenül. A szerelem, a veszteség és a szívfájdalom szimbóluma, amely kultúrákban általánosan elismert. A szív tetoválás minták széles választéka áll rendelkezésre, néhány egyszerű, mint egy körvonal, és mások részletesebbek, mint egy szent szív. A szín is nagy jelentőséggel bír, amikor a tetoválás kiválasztásáról van szó. A vörös tinta a barátságot, a szerelmet és a bánatot jelképezi, míg a fekete a bűntudatot. A szív minták nagyszerű női tetoválások csuklóra.

Még több kép: 20 Kicsi szív tetoválás csuklóra lányoknak


16. Nap tetoválások

női nap tetoválás

Nap nélkül nem tudnánk életben maradni. A nap a fény és az energia forrása, de jelképezheti az igazságot is, vagy a reményt; valaki túljutott életének egy sötét időszakán. Sok embert inspirál a nap, mert az élet szépségére emlékezteti őket. A naptetoválások sokféle kivitelben készülnek, és jelentésük többértelmű lehet, így ízlésedhez igazíthatod őket. A nap lehet egy nagyszerű kézfej tattoo minta.


17. Óra tetoválások

nőies óra tetoválás

Minden nap a Földön egy ajándék, és nem tudjuk, mikor ér véget. Az élet és a halál közötti egyensúlyt az óratetoválások jelképezik. A személy testre szabhatja a tetoválást, hogy az egyedi és személyes legyen; ennek egyik módja, hogy a halottak tiszteletére virágokat is tartalmazzon. Alternatívaként koponyákat vagy tüzet is hozzáadhatsz, hogy sötétebbé tedd. Ezek a minták jók lehetnek női tetoválásokhoz mell fölé.

Még több ötlet: 290+ Szimbolikus óra tetoválás és jelentésük


18. Henna tetoválások

henna tetoválás

A tetoválásról szóló döntést nem szabad egyik napról a másikra meghozni, mivel az örökre veled marad. Amikor olyan dizájnt kell találni, amely jelentőségteljes számukra, sokan sokáig gondolkodnak, de ha még nem állsz készen a hosszú távú elköteleződésre, akkor érdemes valami kevésbé tartósat, például egy henna tetoválást fontolóra venni. Növényi festékeket használnak ezeknek a bonyolult műveknek az elkészítéséhez, amelyek piros, narancssárga, barna és kék-fekete színben készülnek. Ez a fajta tetoválás is természetes módon halványul az idő múlásával. Különösen női kar tetoválás előtt érdemes ezt a módszert kipróbálni.


19. Minimalista tetoválások

Ahogy a minimalista tetoválási trend mutatja, a testművészetnek nem kell részletesen kidolgozottnak lennie ahhoz, hogy kitűnjön. A legtöbbjük fekete-fehér, és ez leegyszerűsíti a dizájnt. Ezzel a technikával inkább a tartalomra koncentrálhatsz, mint arra, hogy hogyan készült. A vonalak gyakran élesek és tiszták, és nincsenek árnyalatok. Semmi sem tilos, de a legtöbben valami kis méretű vagy egyszerűt választanak, ami nagyszerű, ha valami diszkrétet és könnyen eltakarhatót szeretnél. Választhatsz olyan szimbólumot, amelyet szeretsz, vagy olyat, ami mindennap inspirál.


20. Családi tetoválások

anya lánya tetoválás

A család sok ember számára prioritást élvez. A jó és a rossz időkben ezek az emberek ott lesznek, hogy támogassák és szeressék őket. Miért ne tiszteleghetnél e kötelék előtt egy családi tetoválással? Nagyon sok fantasztikus minta közül választhatsz, amikor tintát szerzel szeretteidnek. Lehetnek egyszerűek, mint például egy szív, egy idézet, amit szeretsz, vagy egy apró, egymáshoz illő szimbólum. Mások valami részletesebbet szeretnének, például egy családfát nevekkel. Bizonyos állatokat, virágokat és tárgyakat is társíthatsz a családhoz. A horgonyok a stabilitást, a farkasok a hűséget, a csapatmunkát és a védelmet jelképezik, az olyan virágok pedig, mint a hortenzia, a családot tisztelik.

Még több ötlet: Bájos anya lánya tetoválás minták és jelentésük


21. Nyíl tetoválások

női nyíl tetoválás

Próbáld ki a nyíl-tetoválást, ha nem vagy biztos benne, hogy mit szeretnél. Az indiánok számára az erő, a rugalmasság és a hatalom szimbóluma, akik vadászatra, harcra és védelemre használták. Ez egy olyan tetoválás, amely számos tetoválási stílushoz illik, a minimalistától az akvarellig. Sokan választanak íj és nyíl dizájnt, míg mások egy nyíl iránytűt, hogy emlékeztesse őket arra, hogy a helyes úton maradjanak. A nők általában a csuklójukra, az alkarjukra vagy a fülük mögé tetováltatnak, ha valami egyszerűt vagy aprót szeretnének.

Még több kép: 130 Célratörő nyíl tetoválás és jelentésük


22. Toll tetoválások

női toll tetoválás

A tolltetoválások népszerűek, mert szimbolikusak. A tollak általában a szabadságot, a bátorságot és a bölcsességet jelképezik. Szeretem ezt a dizájnt, mert tökéletes egy szabad szellem számára, aki nem követi a társadalom által meghatározott szabályokat. A stílusok széles skálája lehetséges a darabhoz, az egyszerűtől és a minimalizmustól az olyan fényes opciókig, mint az akvarell hatás. Azzal is sokat elárulhatsz magadról, hogy milyen toll mintát készíttetsz. A sastollat a bátorsággal és az erővel társítják, míg a páva tollazata a szépséget, a büszkeséget és a királyságot szimbolizálja.

Még több minta: 200+ Légies Toll Tetoválás és Jelentés


23. Fül mögötti tetoválások

fül mögötti tetoválás

A tetoválás tartalma mellett az elhelyezés is ugyanolyan fontos, ha testművészetről van szó. Figyelembe kell venned a láthatóságot és a fájdalmat, valamint azt, hogy a terület alkalmas-e a választott dizájnra. A fül mögötti tetoválás menő és diszkrét. Finom és nőies megjelenésük miatt az utóbbi években rendkívül népszerűvé váltak. A minták legyenek egyszerűek és kicsik, és válassz kis méretű mintákat. Fontos megjegyezni, hogy a tetoválás ezen a helyen fájdalmas, és a tinta nem tart olyan sokáig, mint más helyeken.

Kapcsolódó: Fáj a fül mögötti tetoválás?


24. Mandala tetoválás nőknek

kicsi lótusz tetoválás

A lótusz nem csak egy szép virág, hanem egy szimbólum is. A lótusz tetoválások a test, az elme és a lélek közötti egészséges egyensúlyt szimbolizálják. Gyakran társítják a szépséggel, az erővel és a spirituális ébredéssel, így remek választás azoknak a nőknek, akik szeretnék, ha ékszereik a személyes fejlődésüket tükröznék. A rugalmasság egy másik gyakori téma. A sok sár és zavaros víz nem tűnik a legjobb környezetnek a lótusz számára a növekedéshez. Ez arra emlékeztet, hogy a jó akkor is eljön, amikor a dolgok nehezebbre fordulnak. Minden színnek más-más jelentése van. A piros a szívet, a kék pedig a szellemet jelenti. A mandala női kézfej tetoválás elég gyakori.

Még több kép: 85+ Mandala tetoválás és jelentésük


25. Szárnyak tetoválás

angyal szárny tetoválás

A szárnytetoválások nagyszerűek azoknak a nőknek, akik a szabadsággal és a változással kapcsolatos darabot szeretnének. A szabadság sok mindent jelenthet, a sötét múlt elengedésétől kezdve az új tapasztalatok felé való nyitásig, így nem meglepő, hogy miért vonzódnak az emberek ehhez az ötlethez. A szárnyakat úgy is megtervezheted, hogy madártollakra vagy angyalszárnyakra hasonlítsanak. Ha az utóbbit választod, a védelmet, a hitet és az irányt is szimbolizálhatod. Az angyal szárny egy gyakori női hát tetoválás.


Még több női tetkó ötlet:

Összefoglalva, ezek a minták a legjobb női tetoválás minták közül néhány, amelyeket az internetről gyűjtöttünk össze. Reméljük, hogy ezek a minták segítenek eldönteni, hogy melyik női tetoválást szeretnéd a testedre tintázni. Ha óvatos akarsz lenni, akkor sokat kell kutatnod a tetoválóművészek és munkájuk után.

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.